LÄSECIRKLAR

Bjäre Bokhandel har en lång tradition av att anordna läsecirkel. Varje år i månadsskiftet sept/okt startar en ny cirkel som totalt innefattar ca 50 nya böcker. Det kostar 395:- och då får man behålla en bok när cirkeln är slut. I cirkeln tar vi med de senaste författarna och bland dem bl a årets Nobelpristagare och Augustprisvinnare.

cirkel 15-16

Vi kan också arrangera bok- eller pocketcirklar för små grupper efter önskemål. Ni bestämmer själva vilken typ av böcker ni vill läsa eller ber oss om hjälp. Ni betalar ett fast pris och vi träffas sedan över en kopp kaffe och något hembakat i bokhandeln efter varje genomläsning.

Annonser

2 thoughts on “LÄSECIRKLAR

  1. Hej Kajsan. Ser att ”Dokument rörande spelaren Rubatjov” inte finns med bland böcker att läsa till nästa gång, fast det var kanske en special? Vill berätta att jag igår,8/4, var på Bio scala och såg filmen ”Vägen” med den dejlige Viggo Mortensen i huvudrollen. 10 personer i salongen men vi bjöds på lysande skådespeleri och en klart sevärd film. När den kommer på DVD så missa den inte. Och alla ni som gillade boken, jag blev inte besviken, de hade lyckats bra. Sedan blir slutet amerikanskt men inget annat var att vänta så på del hela en mkt bra film.
    Kram Marlene

  2. Hej snygging, vet inte varför jag inte tagit med den, ska lägga upp den nu. Kanske tänkte jag att den var lite special eftersom det bara är grupp 1 som läser den. Eller nåt. kram/K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s