Författarfrukost & Filmfestival

Nu är försäljningen av biljetter till Lilla Filmfestivalen igång. Festivalen pågår 3:e till 7:e augusti och fram till festivalen börjar kan ni köpa biljetterna hos oss. För mer information gå in på http://www.lillafilmfestivalen.se

I samband med festivalen arrangerar vi en författarfrukost den 3:e augusti med Carl Henrik Svenstedt & Stefan Jarl. De samtalar utifrån boken I min värld – Den lilla historien från 1968 och framåt.

År 1965 debuterade Carl Henrik Svenstedt som författare med romanen Kriget, och därefter har han skrivit ett stort antal böcker och skrifter inom kulturområdet, romaner,poesi och essäer. År 1968 inledde han en parallell yrkesväg som filmare med kortfilmen Invasionen, och han har genom åren skrivit och regisserat ett antal kortfilmer, dokumentärer och konstfilmer, vilka också ibland ingått i konstinstallationer och utställningar i Sverige och utomlands.

Stefan Jarl är en guldbaggebelönad regissör med bland annat mods-trilogin på sitt CV och han var tidigare konstnärlig ledare för Lilla Filmfestivalen.

Klicka för större bild - I min värld NY

”Cark Henrik Svenstedt tar här ett beslutsamt kliv ut i Världen och därmed i Historien. Uppror pågår. Han hamnar bland annat bland hippies i Berkely, afrikanska revolutionärer i Alger och italienska rödbrigadister i Milano. När han förälskat sig huvudlöst söker han tröst för tidens tumult i Frankrikes makalösa katedraler, hos Brakhage i spökstaden Rollinsville och Pasolini vid graven i Casarsa. Men, säger han, på Flag Café i gryningen bland Paris nattarbetare och smågangsters, med en varm baguette och en lankig cafe créme, det är där vi vill vara.”

Frukostevenemanget börjar 09:00 och kostar 100:- då ingår dryck och lättare förtäring. Boka din plats på 0431-70001 eller info@bjarebokhandel.se

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s