Signering med Lars Rambe på torsdag

På torsdag den 26 november mellan 16:00 – 18:00 kommer författaren Lars Rambe till oss och signerar sin senaste bok Solens sista strålar.

Det är högaktuell spänning på internationell nivå så passa på att fixa julklapparna!

LR6177.1

HOI_RAMBE_SOLENS_SISTA_STRALAR_front

”Polisen Per Strand får genom företaget SweCorps chansen att bli chef för en polisutbildning i Nairobi, Kenya. Framför honom ligger en helt ny kontinent där inte mycket påminner om Sverige.

Han får kontakt med den lokala polisinspektören David Lokot. Men vad är det egentligen David har varit med om innan han träffade Per? Vem låg bakom mordet på den politiska tjänsteman som hittades skjuten i sin bil, och varför verkade CID så motvilliga att gå vidare med saken?

I Strängnäs går Fredrik Gransjö i sorgen efter sin far, och för att bryta uppgivenheten tar han med sig familjen och besöker Per i Nairobi.

Samtidigt i Stockholm planerar utrikesministern en östafrikansk konferens, i vilken det ligger mycket prestige. När Säpo meddelar att det finns tecken på att terrororganisationen Al Shabaab planerar en attack mot konferensen väljer han att blunda. Men visst hör allt ihop, precis som Per börjat misstänka.”

Välkomna!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s