Författarbesök lördagen 10 oktober 11:00

Först vill jag påminna om författarbesöket ikväll klockan 19:00. Journalisten och författaren Joakim Palmkvist kommer och berättar om sin mycket läsvärda och aktuella bok Äventyr i Svenssonland om Peter Mangs, serieskytten i Malmö. Boka din plats på 0431-70001 eller info@bjarebokhandel.se

På lördag, 10 oktober klockan 11:00 kommer Lennart Dahg, boende i Båstad, och berättar om sin bok. Hans yrkesverksamhet har varit mångfacetterad och arbetsuppgifterna har innefattat allt från svåra företagsstruktureringar till skapande av nya affärskoncept i mogna branscher. Det stora engagemanget i näringslivet har inte hindrat honom från att vara en god och ibland kritisk iakttagare av tidens händelser.

Minnen med ett tidsperspektiv

”Framgångar, motgångar, misstag och glädjeämnen under min livsresa. En resa i näringslivet kopplade till tidens förutsättningar. Från avslutad åttaårig folkskola i början av 50-talet, till ett av världens största entreprenadprojekt. Olika händelser kan framstå som oförklarliga sett med dagens ögon, därför finns det redogörelser för olika omvärldshändelser som förhoppningsvis beskriver eller förklarar skeendet. Minnen med ett tidsperspektiv är ett unikt tidsdokument där författarens egna erfarenheter – från barndomsåren till höga positioner i näringslivet – varvas med information om en samhällsutveckling som spänner över ett halvt sekel. På ett sakligt men ändå personligt och lättillgängligt sätt förmedlar han tidsandan och influenserna från omvärlden.”

Fritt inträde, välkomna!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s