Dubbel spänning på höstens första evenemang

Onsdagen den 30 september klockan 19:00 får vi besök Emelie Schepp Joakim Zander, två av höstens mest spännande thrillerförfattare.

Emelie Schepp debuterade 2013 med boken Märkta för livet som är den första delen i serien om åklagaren Jana Berzelius. Boken gavs ut på eget förlag och blev en stor framgång med över 40.000 sålda exemplar och rättigheter sålda till flera länder.

I höst är Jana Berzelius tillbaka i den spännande fortsättningen Vita spår.

Vita spår

Emelie Schepp

”Ett X2000-tåg står stilla på Norrköpings centralstation i den kalla vinternatten. Ombord har en ung kvinna hittats död. Hennes fingrar är blodiga och från munnen droppar ett vitt skum. Det visar sig att kvinnan på tåget inte har rest ensam. Med sig hade hon en väninna som nu är spårlöst försvunnen. Vilka är kvinnorna? Och vad har hänt dem?
Ett märkligt fall måste lösas och Jana Berzelius kopplas in som åklagare. Men det dröjer inte länge förrän fallet blir mer personligt än hon har tänkt sig. Återigen ställs hon öga mot öga med sitt dunkla förflutna. När kriminalkommissarie Henrik Levin och hans kollega Mia Bolander får upp ett spår förstår Jana att misstankarna riktas mot en person i hennes absoluta närhet. En man hon helst vill glömma, en man som vet för mycket om henne. För att skydda sitt förflutna måste hon hitta den misstänkte innan polisen gör det.”

Joakim Zander har under tio år i Bryssel varit verksam vid flera EU-institutioner och han har även doktorerat i juridik vid universitetet i Maastricht. 2013 debuterade han med thrillerromanen Simmaren, om juristen Klara Walldéen och hennes före detta pojkvän Mahmoud Shammosh jagade genom Europa på grund av händelser 30 år tillbaka i tiden.

Nu är Joakim aktuell med den fristående fortsättningen om Klara Walldéen, Orten.

Orten

Joakim Zander

”Yasmine Ajam har flytt sitt förflutna i stockholmsförorten Bergort och jobbar som trendspanare i New York. En dag får hon ett meddelande som gör att hon omedelbart måste återvända – de uppror som är på gång i förorten verkar ha med hennes brors plötsliga försvinnande att göra. Samtidigt i London har Klara Walldéen fått jobb på ett forskningsinstitut med en dunkel agenda. Hon blir bestulen på sin dator och strax efter blir en av hennes kollegor knuffad framför ett tunnelbanetåg. Även Klara måste bege sig tillbaka till Stockholm. Under några heta dagar i augusti korsas deras vägar och fram träder en skrämmande bild av ett skrupelfritt samhälle där mäktiga intressen är beredda att gå över lik för att nå sina mål.”

Evenemanget kostar 100:- och då ingår dryck och lättare förtäring. Boka din plats på 0431-70001 eller info@bjarebokhandel.se

Välkomna!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s