Författarevenemang i höst

I höst har vi flera intressanta och spännande författarbesök.

Onsdagen den 30 september kommer två spänningsförfattare och berättar om sina senaste böcker. Joakim Zander debuterade hösten 2013 med boken Simmaren om juristen Klara Walldéen. Nu kommer den fristående uppföljaren Orten.

Emelie Schepp debuterade våren 2013 med boken Märkta för livet om åklagare Jana Berzelius. Den gavs ut på eget förlag och blev en stor försäljningssuccé. Nu kommer den spännande uppföljaren Vita spår.

Tisdagen den 6 oktober får vi besök av Joakim Palmkvist, författare och journalist på Sydsvenskan. Han fick som första journalist möjlighet att intervjua seriemördaren Peter Mangs och hans nyutkomna bok Äventyr i Svenssonland bygger på dessa intervjuer.

Torsdagen den 5 november blir det frukost med den augustprisbelönade författaren Tomas Bannerhed och förläggaren Svante Weyler. Tomas som belönades med augustpriset för sin roman Korparna har tillsammans med fotografen Brutus Östling skrivit en ny bok, I starens tid – berättelser om fåglar.

Tisdagen den 10 november får vi åter besök av Ingrid Tollgerdt-Andersson. Ingrid varvar populärvetenskapliga böcker med skönlitterära och nu är hon aktuell med en ny roman, Kärlek och svek en fristående fortsättning på hennes debutroman Gränslandet.

Tisdagen den 24 november har vi författarkväll med läkaren och författaren Karin Wahlberg. 2013 kom första delen i romanserien Lasarettet, Än finns det hopp. Nu är Karin aktuell med den andra delen, Livet går vidare, där vi återser människorna kring lasarettet i 50-talets Ekstad.

Evenemangen kostar 100:- och då ingår dryck och lättare förtäring. Boka din plats på 0431-70001 eller info@bjarebokhandel.se

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s