Evenemangen duggar tätt i bokhandeln

Nu går vi in i en intensiv period av evenemang i Bjäre Bokhandel.

På torsdag den 23 juli har vi frukostevenemang med författaren Mats Holm och tennisprofilen Jonte Sjögren som berättar om Sveriges guldålder inom tennisen och boken När vi var bäst. Vi börjar klockan 09:00 och håller på c:a 1 timme.

Onsdagen den 29 juli 19:00 kommer Bengt Jangfeldt och samtalar om sin nya bok En rysk historia, en berättelse om en fascination för ett språk och en kultur, skildringar av möten med ryska författare och kulturpersonligheter samt staden S:t Petersburg.

Dagen efter, torsdagen den 30 juli klockan 19:00 får vi åter igen besök av Lasse Berg. Han kommer och berättar om sin nya bok Vårt inre Afrika – upptäcktsresor. En bok för dig som vill veta hur livet kan te sig för en upptäcktsresande med vackert bildmaterial av fotografen Carl Douglas.

Veckan därpå, tisdagen den 4 augusti klockan 19:00 får vi besök av professorn i företagsekonomi vid Stockholms universitet Mikael Holmqvist. Han kommer och berättar om sin nya bok Djursholm : Sveriges ledarsamhälle. Boken är inte bara angelägen för att förstå Djursholm och liknande samhällen och deras betydelse, utan också för att beskriva det Sverige som håller på att bli till.

Tisdagen den 11 augusti klockan 19:00 får vi besök av författaren och journalisten på sydsvenskan, Per T Ohlsson. Han kommer och berättar och samtalar om boken Astrid Lindgrens krigsdagböcker. Under hela andra världskriget skrev Astrid Lindgren dagbok. I boken presenteras hennes krigsdagböcker så som hon skrev dem.

Evenemangen ovan kostar 100:- och då ingår dryck och lättare förtäring

Under vecka 30, herrveckan i tennis, signerar Björn Hellberg sin nya Lovikendeckare De hatiska. Kom in i bokhandeln och skaffa ditt eget signerade exemplar.

Lilla filmfestivalen pågår onsdagen 5 augusti – söndagen 9 augusti på Bio Scala. Fram till festivalen börjar kan du köpa dina biljetter hos oss i bokhandeln. På fredagen klockan 20:45 visas Alfred Hitchcocks mästerverk Psycho. Visningen inleds av ett samtal med författaren Johan Hilton aktuell med sin nya bok Monster i garderoben en bok om Anthony Perkins och författaren signerar sin bok i festivaltältet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s